Wie ben ik?

Ik ben Miranda Janssen, osteopaat sinds 2008. Daarvoor ben ik 12 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut. Gedurende deze periode heb ik diverse nascholingen gedaan op het gebied van sport en de cursus babymassage en inbakeren.

Over mij

Ik ben Miranda Janssen, osteopaat sinds 2008. Daarvoor ben ik 12 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut. Gedurende deze periode heb ik diverse nascholingen gedaan op het gebied van sport en de cursus babymassage en inbakeren. Tevens ben ik er toen achter gekomen dat ik graag meer oorzakelijk wilde gaan behandelen en ben zo bij de opleiding osteopathie terecht gekomen. De opleiding heb ik parttime gedaan bij het I.A.O. te Gent. Op deze manier heb ik meteen de geleerde technieken

Meer over mijn praktijk

 


Beroepsvereniging

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO). Deze vereniging behartigt sinds 1986 de belangen van de osteopathie in Nederland. De organisatie maakt zich sterk voor wetenschappelijke erkenning van de therapie. Ook onderhoudt de vereniging contacten met andere organisaties van beroepsbeoefenaren, patiënten en opleidingen, behartigt de belangen van aspirant-leden en begeleidt osteopaten bij het starten en van een praktijk voor osteopathie.



Kwaliteitsregister

U verwacht de beste kwaliteit van uw zorgverlener. Daarom ben ik ook ingeschreven in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Dit is een onafhankelijke stichting, opgericht om de kwaliteit van de osteopathie in Nederland te waarborgen en de regels en reglementen, zoals opgesteld door en met instemming van de beroepsgroep, te handhaven.



Kosten & Vergoedingen

De kosten per consult bedragen € 83,00. De behandelkosten dienen contant na de behandeling te worden afgerekend of te worden gepind, waarna u de factuur meekrijgt. Afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgemeld kunnen in rekening worden gebracht. U hebt voor osteopathie meestal geen verwijzing van de huisarts nodig. U kunt dit nazoeken in uw polis of op www.osteopathie.nl

 

Lees meer

 
 


 

Info voor Kinderen

Wil je graag weten wat er gebeurt als je bij ons langs komt? Hieronder staan een aantal vragen en antwoorden. Maar als je misschien iets anders wilt weten horen wij het natuurlijk graag van je!

 

Lees meer



Samenwerking met Kinderpraktijk Kakelbont

Kakelbont Kinderpraktijk is een overkoepelende naam voor verschillende eerstelijns praktijken onder één dak.

 

Lees meer



Samenwerking met Ma Vieve Oudenbosch

Ma Vieve: een nieuw centrum waar laagdrempelige zorg, persoonlijke aandacht en korte lijntjes tussen de zorgverleners centraal staan.

 

Lees meer

Over ons

Osteopathie Janssen-Kimmel is gevestigd op drie locaties in West-Brabant. U kunt bij ons een afspraak maken op één van onze locaties in Oudenbosch of Bergen op Zoom.

Contact Info

Voor beide vestigingen gebruiken wij hetzelfde telefoonnummer en email-adres.