Volwassenen

Sinds 1998 is Axis met vier hoofdlocaties in Breda, Etten-Leur, Hoeven en Roosendaal dé specialist die luistert naar uw lichaam. Met passie en gedrevenheid werken we toe naar uw herstel. Met verschillende disciplines waaronder fysiotherapie, osteopathie, ergotherapie, diëtiek, echografisten komen we tot een zo goed mogelijk behandelplan. En geven we u een helder antwoord wat uw klachten zijn en hoe u ervan af komt. Iedere maandagavond is onze praktijk in Hoeven open.

 

Baby’s en kinderen

Samen met de andere collega’s van Axis kids vormen we een multidisciplinair team. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van kinderen van 0-16 jaar. Ons team van specialisten maakt gebruik van elkaars kennis en indien nodig worden er meerdere disciplines betrokken bij de behandeling van het kind. Doordat wij alle zorg onder 1 dak bieden, is deze laagdrempelig en herkenbaar voor het kind.

 

Axis Kids wordt vaak benaderd bij een algemene hulpvraag. Er wordt iets opvallends of afwijkend gesignaleerd in de algemene ontwikkeling. Door onze multidisciplinaire aanpak behandelen wij niet alleen, maar we begeleiden  het kind om er zo goed mogelijk mee om te gaan.